Handbol

La fita de Gassama i el Bietigheim

La pivot granollerina, peça clau en l’últim guanyador de la Bundesliga, s’enfrontarà al Metz i es convertirà en la primera catalana a jugar la fase final de la Champions en el format actual

La granollerina Kaba Gassama, en les files del Bietigheim alemany, es convertirà l’1 i el 2 de juny a Budapest en la primera jugadora catalana a competir en el format actual de la fase final de la Champions. Prèviament, la llegendària Cristina Gómez (Barcelona, 1968) ja havia estat campiona de la copa d’Europa defensant els colors del Mar València Osito L’Eliana (1997), a més de guanyar una recopa (2000) i un supercopa d’Europa (1998). Gassama ha aconseguit aquesta fita en el seu segon curs al Bietigheim, on l’any passat ja va guanyar la Bundesliga. La pivot vallesana va ser una peça clau en l’eliminatòria dels quarts de final, en què l’equip alemany va trencar els pronòstics contra l’Odense. Va fer sis gols en el primer assalt a casa (30-26) i cinc en el de tornada (32-30) a la pista del conjunt danès.

En les semifinals de Budapest, el Bietigheim se les heurà amb el Metz francès i en l’altre duel s’enfrontaran el Györi hongarès, amb cinc títols en el seu palmarès, i l’Esbjerg danès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció