Més futbol

Reconeixement del món del futbol a Menotti

Són molts els que han tingut algunes paraules en l’adeu d’una de les grans figures del futbol argentí i mundial quan s’ha sabut la notícia de la seva mort, i és que Menotti sempre va deixar petjada allà on es movia, i ara, el món del futbol plora en el seu adéu.

El Barça, dirigit per Menotti una temporada i mitja, va ser dels primers a parlar-ne: “El FC Barcelona vol expressar els seus condols per la mort de l’ex entrenador del club, César Luis Menotti”. També Leo Messi ha tingut unes paraules per al tècnic: “Ens deixa un dels grans referents del nostre futbol. Condols a la seva família i éssers estimats”, ha expressat el jugador argentí a través d’Instagram.

L’Atlético de Madrid, Real Madrid, River Plate, Boca Juniors i la RFEF, són alguns altres dels molts qui han expressat el seu condol i reconeixement per el que va ser Menotti.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció