3a divisió FEF

L’Olot reivindica l’estatus de campió a Vilafranca (1-2)

Els garrotxins encadenen el segon triomf després de certificar el títol de lliga i el retorn a segona FEF amb una remuntada culminada en el temps d’afegit davant l’equip de l’Alt Penedès, que necessitava guanyar per evitar el descens

L’Olot no en té prou amb ser campió. Els de Pedro Dólera, amb més efectivitat a les àrees, remunten a Vilafranca amb un gol de Marc Mas en el temps afegit (1-2) i encadenen el segon triomf després d’assolir el campionat de lliga i l’anhelat retorn a segona FEF. El resultat confirma el descens dels de l’Alt Penedès, que necessitaven els tres punts per mantenir les opcions de permanència.

La primera meitat ha tingut ben poques ocasions i ha estat marcada per les lesions de Cadena i Pluvins, que han obligat el conjunt local a esgotar dues finestres de canvis abans d’hora (19’ i 29’). Els garrotxins han estat més dominadors de la pilota, però ha costat veure arribades de perill. El jugador que ho ha provat amb més insistència ha estat Marc Mas, però el davanter silenc no ha trobat porteria en els primers 45 minuts.

Tot just després de la represa, els de David Vilajoana s’han avançat amb un gol de Frutos, que ha rematat amb comoditat una assistència d’Eric Ruiz des de la banda esquerra (1-0, 47’).

Forés ha estat a prop d’empatar, però la seva diana ha estat anul·lada per fora de joc (55’). Després d’uns minuts d’insistència, l’1-1 ha arribat en un servei de cantonada que Barnils ha enviat amb el cap al fons de la xarxa (76’). És la quarta diana del curs per al defensa.

Com no podia ser de cap altra manera, el màxim golejador del grup 5 de tercera FEF, Marc Mas (20), ha estat l’autor del gol que ha culminat la remuntada en el tram final, ja amb el partit trencat i els vilafranquins buscant el triomf a la desesperada (1-2, 89’).

La victòria permet a l’Olot enfilar-se fins als 76 punts, 10 més que l’Hospitalet, que ocupa la segona plaça, quan només resta una jornada per tancar un curs excels en què els garrotxins han estat, amb molta diferència, superiors a la resta de rivals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció