3a divisió FEF

El Peralada té una última esperança contra l’Hospitalet

3a divisió FEF. El conjunt d’Àlex Marsal rep aquest migdia (12:30 h) a l’Hospitalet en l’última jornada de competició a casa

Els xampanyers reben aquest migdia (12:30 h), com la resta d’equips perquè hi ha jornada unificada, a l’Hospitalet. Els altempordanesos, si guanyen el partit d’avui, encara tenen opcions remotes d’entrar a play-off, però depenen dels altres equips.

Avui visitarà el Municipal de Peralada l’Hospitalet, que ja té la plaça per jugar la peomoció d’ascens assegurada i també, pràcticament, el segon lloc. Amb 63 punts, els homes de Joan Sánchez han aconseguit 20 victòries, 3 empats i 9 derrotes. I en les últimes jornades només han perdut un partit, la resta, victòries. A més, són el segon millor visitant per darrere del campió, l’Olot.

Els xampanyers, en canvi, porten una pitjor ratxa, havent perdut tres dels últims cinc parrits, empatant-ne un i guanyant l’últim. Amb 41 punts, són l’actual 12è classificat i tot i que ja han complert amb l’objectiu de salvar-se, encara tindrien unes remotes possibilitats d’optar a la promoció d’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció